slider-hero

NE E BËJMË
BIZNESIN TËND UNIKATTI

EKSPLORO NDËRTESËN

arrow-down
slider-hero

NE E BËJMË
BIZNESIN TËND UNIKATTI

EKSPLORO NDËRTESËN

arrow-down
impression-img play-button-video

PËRSHTYPJA E PARË

Nëse i hidhni një sy kullës tonë, ajo ju jep përshtypjen e një renderi 3D ose një fotografie më shumë sesa një objekti real. Fasada shumëngjyrësh nuk është e njëjtë gjatë orëve me diell, ajo ndryshon si një spektër. Fasada është vetëm prekja e parë me ATTI. Nëse bëni një ecje brenda do të mahniteni nga arkitektura e brendshme, cilësia e lartë, ndërtesa. Prezantimi më i mirë i interierit tonë është Lobi, i cili është projektuar në bashkëpunim me studion arkitekturore Milano Arasocciati. Lobi, përveçse është i mrekullueshëm për sytë e vizitorëve, është gjithashtu një vend ku mund të gjeni ndërtesat dhe është si një derë e madhe në të cilën mund të eksploroni kullën përmes tij.

rectangle

FACILITETET E KULLËS

  • ASHENSORËT
  • DYSHEMETË
  • TAVANET
  • DRITARET
  • SHKALLËT E EMERGJENCËS

RRETH ALBAN TOWER TIRANA - ATTI

ALBAN TOWER TRANA (ATTI) është një projekt pjesë e masterplanit të Qendrës së Qytetit të Tiranës, realizuar nga Studio Franceze Ndërkombëtare e Arkitekteve. Projekti është produkt i studios së mirënjohur arkitekturore italiane ARCHEA ASSOCIATI nga arkitekti Marco Casamonti.

View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor View Floor

DETAJET E KATIT

SIPERFAQJA

NA KONTAKTONI

045620530

NUMRI
I KATIT

Detajet dhe vecorite arkitekturore
te nderteses

  • ASHENSORËT
  • DYSHEMETË
  • TAVANET
  • DRITARET
  • SHKALLËT E EMERGJENCËS

TURI VIRTUAL

TURI VIRTUAL

NA KONTAKTONI

Keni pyetje ose vërejtje? Na shkruani një mesazh.

OFERTË QERAJE

Gjej akomodimin që të përshtatet ty.

23